Werken bij Brové Plastics

Home » Werken bij Brové

Introductie Brové Plastics

Brové Plastics heeft al meer dan 40 jaar specialistische ervaring in het spuitgieten van kunststof producten. Niet alleen voor het plastic spuitgieten van uw product kunt u bij Brové Plastics terecht, wij ondersteunen u ook in het volledige proces van de productontwikkeling. Van het eerste ontwerp tot en met de levering van eindproducten.
Door de jarenlange kennis en ervaring is Brové Plastics de expert op het gebied van engineering en productontwikkeling. Brové Plastics is de specialist in het assembleren van meerdere spuitgiet-producten tot één totaal product.
Doordat wij met de hele familie op de werkvloer aanwezig zijn is er betrokkenheid en toewijding om de kwaliteit te leveren die onze klanten van ons vragen.

Werken bij Brové Plastics B.V.

Werken bij Brové Plastics is werken met een uitdaging. Het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit is van groot belang, maar ook een goede werksfeer en plezier in het werk heeft prioriteit. Veilig en gezond werken met oog voor milieu en omgeving vinden wij van groot belang.

Vacature Technisch medewerker/machine steller

Voor het versterken van onze technische afdeling zijn wij op zoek naar een:

Technisch medewerker/machine steller

Heb jij technisch inzicht en hou je van sleutelen aan machines en robots met besturingstechniek? Wij bieden een leuke werksfeer met interne opleiding tot spuitgieter.

Heb je interesse in deze vacature?
Graag schriftelijke sollicitatie met volledige CV en foto richten aan: productions@broveplastics.nl, t.a.v. Mathieu Broekhuizen.