In-mould labelling (iml)

Home » Kunststof spuitgieten » In-mould labelling (iml)

Wilt u een kunststof product laten maken met een eigen beeldmerk of logo?
Dan is in-mould labelling (iml) een mooie manier om het imago of de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten.

Wat is in-mould labelling (iml)?

Bij in-mould labelling (iml) wordt een voorbedrukt plastic label, bijvoorbeeld met uw merk, door onze robot in een kunststof spuitgietmatrijs gelegd. Dit label versmelt met uw plastic product waardoor het fullcolour bedrukt uit de matrijs komt.

Al onze kunststof spuitgietmachines zijn voorzien van een robot voor in- mould labelling (iml).

Toepassingen van in-mould labelling (iml)

Het is met iml mogelijk om op een ludieke manier een nieuw product onder de aandacht te brengen of een evenement uit te lichten. Bijvoorbeeld door vermelding van een speciale editie of een verwijzing naar een datum. Inmiddels hebben we voor verschillende afnemers producten met in-mould labelling (iml) gemaakt.

Voor Dutch Cups maken we veel onbreekbare, meermalig te gebruiken drinkbekers en glazen van Polypropyleen (PP) en Polycarbonaat (PC) met iml.
Zij leveren aan diverse evenementen, bierbrouwers en grote clubs in heel Europa.

In-mould labelling (iml) bij merken

Voor onze klanten voorzien we vele producten van merknamen zoals  Grolsch, Pepsi, BVB (Borrusia Dortmunt) en Heineken. Wij maken plastic drinkglazen, frisbees en verfemmers met de mooiste designs.

In-mould labelling (iml) in de verpakkingsindustrie

Bij voedingsbakken en kunststof verpakkingen passen wij in-mould labelling (iml) het meest toe. Denk hierbij aan verfemmers, botervlootjes en cosmetica producten.

Een idee voor in-mould labelling (iml)?

Graag denken we mee over uw iml-idee. Neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 030 6038107 of door uw gegevens in te vullen.