Referenties: Zo wordt onze dienstverlening beoordeeld

Home » Referenties

Elho

Elho is een bloeiend familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van kunststof potten en aanverwante artikelen.

Door onszelf en onze producten constant te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de marktleider in Europa en een speler van formaat in de wereld. Wij streven ernaar om je telkens weer te verrassen met vrolijke, functionele en creatieve producten die je blijven inspireren je huis of tuin nog gezelliger te maken.

Naast dat wij zelf produceren is Brové Plastics al 40 jaar onze preferred supplier voor het spuitgieten van onze producten. Net als bij Elho staat bij Brové Plastics de flexibiliteit, kwaliteit en de leveringsbetrouwbaarheid voorop.

Bert Bakkeren

Elho

Dutch-Cups

Brové Plastics is onze nummer 1 producent van onze onbreekbare en herbruikbare kunststof glazen, die gebruikt worden voor festivals, grote clubs en evenementen.

Hierdoor kan een grote besparing aan afval worden behaald en het is het veilige alternatief voor glas.

Samen hebben we al meerdere modellen ontwikkeld en leveren we nu ook kunststof glazen met IML (In Mould Labeling) waarbij de glazen full color bedrukt uit de machine komen bij het spuitgieten.

Waarvoor wij voor Brové Plastics kiezen is vooral de flexibiliteit en de kwaliteit. Op vrijdag bestellen is als het nodig is bij Brové Plastics op maandag leveren.

Dennis Valent

Dutch Cups

Heemskerk1

Door het treffen van de juiste preventie maatregelen bevorderen we de gezondheid van de melkkoe. Een gezonde koe kan immers op een efficiënte manier melk produceren van een hoge kwaliteit.

 

Daarvoor hebben wij met ons industrial designer Warner Peet in samenwerking

 

met Brové Plastics een nieuwe Dipbeker ontwikkeld.  Deze Dipbeker wordt gebruikt om spenen te ontsmetten en te reinigen. Deze handeling kan zowel voor het melken als na het melken plaats vinden.

Brové Plastics heeft ons begeleid van idee tot eindproduct.

Eric Heemskerk

Ingenieursbureau Heemskerk b.v.